Co dělat, když jaro ještě není pořádné jaro

Opustit zimní chmury a naladit se radostně... moudra užitečná, ale jak to prakticky použít - sluníčka je málo a přátel, kteří by vám dodali energii, ještě méně. V zájmu utužení zdraví člověk zapátrá

po všemožných cestovkách a dopraví se, kam třeba...

třeba za pár hodin do maďarských termálů - nemusíte plánovat, kdy a jak se dopravit na letiště v  těch nejpitomějších časech mezi psem a vlkem, určitě se najde nějaká šikovná ck, která vás tam dostane z vašeho bydliště, aniž byste museli přemýšlet kudy kam a jak zaparkovat.

Moje čerstvá zkušenost je z jihu malého žitného ostrova  -  takového skoroslovenska - nápad se zrodil v úterý, realizace v pátek - není nad to, uskutečnit plány podle momentální časové i zdravotní dispozice. Pravda, nestihnete v tomto stísněném časovém prostoru zaktivovat nějakého parťáka, ale kdo se nebojí být sám, nebo je na to už zvyklý, vesele zajásá a vyrazí.

Pro čochtany, vodomily a další zvířenu, zrozenou ve znamení raka /možná i jindy, ale nás mám zmapované/, je to balzám na tělo i na ducha - hodně léčivé a hodně teploučké, nebo teplé tak akorát - s tryskami na ty nejzlobivější obratle, plavecký bazén krytý, případně venkovní, vířivka, sauna, solná komora... 

Při příchodu na hotelovou snídani se nelekejte - někteří se cítí jako na soukromé  chatě a dorazí v županu, objeví se i borec v triku "Texas bull", upnutém ve výrazných břišních partiích, ale oba případy jsou ojedinělé a rozhodně vám požitek nezkazí.

Jen si nezapomeňte před lázněním sundat všechny stříbrné šperky, nebo dopadnete takto:

 

Autor: Miloslava Cejpková | sobota 25.3.2017 7:04 | karma článku: 18,48 | přečteno: 290x