Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Vy vidíte 20 minut, někdo zásah odborníka. A to se musí milá zlata zaplatit ...

0 0
možnosti
PB

U nás má firma Perfekt servis dveře zavřené navždy. Po několika opravách myčky, kdy nám opravář vytýkal špatnou vodu, že dáváme nádobí do myčky šponavé a podobné lahůdky, šla myčka stejně do kytek. To je ale dlouhý příběh... Poslední kapka byla, když nám špatně reagovali tlačítka na varné desce. Přesně jsem do telefonu řekl nejdřív operátorce a potom přímo opraváři co a jak je u desky špatně, opravář přijel, mrkl na desku, zeptal se kde máme jističe, šel vyhodit jistič na pár sekund, vrátil se se slovy - ono to chce občas restartovat a naúčtoval si 500,-. To byla poslední návštěva této firmy.

0 0
možnosti
MK

no, to my jsme dali do opravny presso, sami jsme jim ho dovezli, jen vstupní prohlídka 500.--,samozrejmě nevratná, bohužel do dneška není opraveno, cca 2 měsíce,vyměnili díl za 3600,--,presso nejde, tedy jde, ale tocí vlazné kafe, nemůžeme se s nimi dohodnout, tvrdí nám, že kafe o teplotě 40 stupnů stačí. Taky odborníci.

0 0
možnosti
Foto

To je skoro na fyzickou inzultaci a vylití kafe na hlavu - ale teplejšího než 40 stupňů.. přeji úspěšné zakončení ;-)

0 0
možnosti
LS

Já se servisem a cenou problém nemám. A to co popisujete mi přijde fér. Naopak bych ocenil, že pan opravář rovnou přijel s náhradním dílem a rovnou opravil. Jinde byste se třeba mohla dočkat toho, že dorazí, skoukne závadu (tj jedno cestovné + demontáž a montáž spotřebiče), ofotí si přesná výrobní čísla atp ... a teprve pak objedná náhradní díl ... a teprve pak přijde opravovat.

Já mám kliku na opraváře, který ke mě jednou jel úplně zadarmo, protože přivezl díl, který sice podle výrobcova seznamu dílů měl pasovat, ale nepasoval ... musel pro jiný. Cenu mi nahlásil dopředu a seděla. Nutno říct, že mě upozorňoval dopředu, jestli si nechci raději koupit nový spotřebič, protože cena toho dílu byla vysoká.

Zkuste si obráceně spočítat, kolik kšeftů ten člověk stihne za den. Ono ke 20 minutám práce je nutno přičíst tu cestu, takže když má kliku a má všechno blízko, je schopen udělat 1 kšeft za hodinu, ale počítejme spíš 2 (některé opravy jsou fakt časově náročnější) ... to by za den dal 4 kšefty. Po všech těch různých odpočtech, odvodech a nákladech, které vyčíslili diskutéři přede mnou, mu toho opravdu mnoho nezbyde a zjistíte, že to vlastně tak strašné není a oni opravdu moc jiných možností jak tu cenu stavět nemají.

Dokonce bych řekl, že paušální cena za spotřebič (byť ta definice "miminálně 700/800" je podezřelá) může být vaší výhodou ... být to 750 (nebo víc) na hodinu, tak se vám v tom vrtá a vrtá, zvlášť, pokud nemá ten den další kšefty

0 0
možnosti
Foto

přesné výrobní číslo jsem jim nahlásila hned při objednání opravy /zjišťovala jsem pomocí zrcátka a lupy/ :-). Docela jste mě rozesmál - neměla bych jim třeba ještě připlatit??

0 0
možnosti
JP

Pane Flaška, to asi myslíte jako žert, že já budu platit nějaké tři hodiny, které byl montér u jiného zákazníka. Pracoval u mne 20 min. zaplatím 20 min. a cenu opravy (cca) chci znát předem. Cestovné jsme účtovali v místě, paušálem a výměny ND byly normovány, plus režie. Pane Brumovský, za dvacet minut práce 130.- Kč, není mrzký peníz, ale velmi slušný výdělek.

0 0
možnosti

Však si můžete objednat jiného, levnějšího. Anebo nemusíte objednávat žádného a zmáknete to sám.

1 0
možnosti
LB

I když,, stát je úplný amatér proti bance, v které má firma účet, protože aby mohla státu všechny peníze poslat, musí je uložit na účet:-)) a to se dnes paní platí, bohužel také.-((

0 0
možnosti
LB

a ve finále si montér za vydělaný mrzký peníz ve výš 130 Kč čistého koupí flašku 40% alkoholu a stát si vezme skoro 80 Kč...

0 0
možnosti
LB

teda paní, to je sranda, povězte, copak udělal stát, že vás bezostyšně sedřel o 311,43 Kč. A to dostane ješte podíl na silniční dani, spotřební daň z PHM, co projel montér, než k vám dojel a zase odjel, dostane min. 20 procent ze zisku firmy, což může obnášet cca 30% částky asi tak 90 Kč, Chudák montér taky zaplatí daň z příjmu, odvede spolu se zaměstnavatelem odvod na zdravotní a sociální pojištění. to bych typnul na zhruba 200 Kč. Za součástku zaplatila firma asi tak 300 Kč. Z té stát taky dostal svých pár peněz.. atd..

takže když to shrneme: z vašich !! již zdaněných !! 1794 peněz dostal stát minimálně 700 Kč a to je vám uplně fuk:-)

2 0
možnosti
Foto

Kdepak fuk, s..štve mě to /viz níže/;-(

0 0
možnosti
ZJ

... jo - cokoliv opravit  musí člověk umět, být manuálně zručný, porozumět funkci a někdy to není ,,jen tak". Víte, kolik lidí u nás neumí VŮBEC NIC a přesto se nestydí účtovat, nebo fakturovat mnohem víc:-/? Za např. úřední ,,služby", které v podstatě nepotřebujete, za různá razítka, povolení atd? Nakonec vše u Vás proběhlo v pohodě, oprava netrvala dlouho, myčka funguje, takže vše je OK;-)!

2 0
možnosti
Foto

takže by mělo člověka naštvat nejvíc to 21% zdanění...?

0 0
možnosti
Foto

asi nestíhám sledovat inflaci..;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1415x
Teplomilný tvor se sklonem k ironii, snahou o laskavě-úsměvný nadhled a nechutí komentovat politiku.

Ťukněte na "Seznam rubrik" a vyberte si podle nálady - od naštvaných glos ohledně společnosti, přes cestovatelské postřehy, po fotoblogy a úsměvné :-)