Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

7. 2. 2012 22:49
Já se nejvíc pobavím právě v rubrice Bydlení

Když tam "dizajnéři" předělávají celkem obyvatelné byty na šílenosti, neznají přitom ani pravidla, že např. dveře od WC by se neměla otevírat do kuchyně, že;-) apod.

Úplně mě dostala jedna borkyně, která paní předelala ložnici, místnost byla dost úzká (nazvala ji nudloidní), ale dvojlůžko se tam v pohodě vešlo - tedy původně, Paní designerka to vše předělala a nyní musí jeden z partnerů chodit do postele bokem, protože si jinak nelehne;-D.

Je to fakt dobrá zábava nad hloupostí druhých, ale do svého bytu bych je nikdy nepustila.

2 0
možnosti
OH

Lanolin

5. 2. 2012 22:20
také s "radostí" sleduji

různé architektonické, interiérové a módní policejní hlídky, které s vypětím všech sil brání osobnímu vkusu a zachraňují tak civilizaci.

Vždyť kolikamilionovým obětem zabránili tito odborníci upozorněním na vhodnou kombinaci barev v interiéru, upozorněním na naprostou nemožnost použití ponožek v sandálech a vhodných módních gumákách na procházku do města.

Jsou to prostě mučedníci a dobou nepochopení geniové, jejichž dílo bude uznáno až léta po jejich smrti (ale jen rostlinami na jejich hrobě). Kdyby jich nebylo, jen čert ví, kde by lidstvo skončilo (asi by konečně začalo nosit to co se jim líbí a v čem se cítí pohodlně a bydlet dle lastní libosti).

Obávám se, že bez těchto řemesel a VŠ by se lidstvo obešlo a to tak, že by si ani nevšimlo jejich zmizení.

4 0
možnosti
OH

Lanolin

5. 2. 2012 22:25
Re: také s

A abych nebyl považován za zaujatého, tak jsem geolog a v rodině máme stavaře. A co občas musíme řešit za výmysly architektů je přímo úžasné. Však už dávno máme definici: "Architekt je někdo, kdo žije ve vzdušných zámcích a chce co nejvíce oslnit a šokovat. Styk s realitou jej zabíjí jak slunce upíra"

0 0
možnosti
S

stepulka

5. 2. 2012 14:08
Každému co se mu líbí...

Osobně tuto barevnou kombinaci nemusím, útulno si představuji jinak.

Ale hrozně ráda si podle interiérů dělám představu o člověku - i gauč mnohé napoví ;-).

0 0
možnosti
JV

Bienej

3. 2. 2012 22:03
Hlavně pozor na ponožky!!

A ne, aby vás napadlo odložit na nějaký tento "vystajlovaný" kus nábytku ponožky nebo jinou součást oděvu, kterou svléknete po příchodu z práce..naprosto tím porušíte dokonalou harmonii tohoto moderního designového obydlí..8-o

1 0
možnosti
V

vzdyt_to_rikam

2. 2. 2012 19:18
není nutno:)

Není nutno bydlet v těchto moderních holých garážích:) My si dělali byteček před 6 lety a máme obyčejný laciný nábytek, tepichy v celém bytě, barvy na stěnách normální, ne sytě fialovou, černou nebo brčálově zelenou, máme polstrovaný židle a knihovnu světe div se se skutečnými knihami:))) Aleš Student z Bydlení je hra by řekl, že je to nepovedená splácanina, na které je patrná amatéričnost bydlících, žádné moderní trendy a celkově katastrofa;-)) Jo a hrůza, máme obyčejné visící záclony a závěsy, žádné japonské posuvné rolety;-))

0 0
možnosti
TS

tina.sola.nova

2. 2. 2012 18:49
Paní Cejpková,

kam Vám mohu poslat mail? vas@email.cz se mi vrátilo jako nedoručitelné... Nebojte, neposílám sadu invektiv ;-)

0 0
možnosti
DS

205

2. 2. 2012 17:42
205

Nedá se než souhlasit. Vybíráme gauč do obýváku a naprostá většina prodávaných je k nepoužití. Buď má opěrák jak pro kojence nebo je kožená, případně má sedák dlouhý, že se na něm pohodlně posadí jen Michael Jordan. Vůbec koženou módu nechápu. Jakákoliv prodejna, nabízející dražší nábytek, má snad jedině kožené sedací soupravy. Pěkně to vypadá, ale vhodné jsou snad někam do kanceláří. Stejně tak většina interiérů (aspoň co jsem viděl), které patří bohatším lidem, jsou studené, samý mramor, sklo, chrom. Vypadá to zajímavé, určitě to ani levné nebylo, ale nedokážu si představit, že bych v tomhle dlouhodobě bydlel.

0 0
možnosti
P

pikacu

3. 2. 2012 15:44
Re: 205

8-o to, že zrovna vy nechápete přednost kožených souprav ještě neznamená, že nějaké přednosti nemají. ;-D

0 0
možnosti
DKK

Děkanka Katedry Kroupologické

2. 2. 2012 16:47
Na jedne strane hranate tmave prostory

plne kovu a plastiku, na druhe strane mimibazar bydlenicko, barvicky nebo vse na bilo, cizokrajsne napisy (v kuchyni Kitchen, na kresle GLV ci Print Emps, na chlebniku Le Pain, v loznici HOME, na krbu BEACH, semotamo nejaky La Coq ci J't aim) a falesne Provensalsko, patina, kyc a des bes. Nekde mezi tim je vkus.

1 0
možnosti
OU

2. 2. 2012 17:09
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
L

lokutus

2. 2. 2012 16:05
Minimalismus

Je to minimalismus pro singles, poplatný dnešní době. Minimum serepetiček, byt spíš stylový, než zabydlený, nábytek strohý, ale "designový" a na první pohled drahý. Kdybych byl single, pořídil bych si také takový byt, protože na holky to působí lépe, než zabydlený, rodinný kutloch. Nevidím na tom nic špatného, jen to není pro každého.

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

2. 2. 2012 21:36
Re: Minimalismus

Jo, jo. Vyspinkat a vypadnout ! Pro ty náhodné přítelkyně...;-)

0 0
možnosti
KS

Equus

2. 2. 2012 15:50
Škoda, že text není delší :-)

Taky nemám rád tyhle interiéry, co vypadají jako krematorium, hlavně že zachovávají "čistotu prostoru" a "dají vyniknout solitérům".

3 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1415x
Teplomilný tvor se sklonem k ironii, snahou o laskavě-úsměvný nadhled a nechutí komentovat politiku.

Ťukněte na "Seznam rubrik" a vyberte si podle nálady - od naštvaných glos ohledně společnosti, přes cestovatelské postřehy, po fotoblogy a úsměvné :-)